Thursday, February 23, 2012

220212

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang..

SkEtSa mEnUggU ReSulT ExAm ^-^,

 1st: Berdebar2, hati x henti2 berzikir. Minta Allah bagi ketenangan. Sebelum nih kan dah janji x kira dpt result berapa pun, mesti bersyukur. kita kan hanya mampu merancang tapi Allah yg menentukan.

2nd: Kalau dapat result yg kurang memuaskan, kita boleh perbaiki lagi kan. Tapi kalau di Padang Mahsyar kelak, bila dah dapat keputusan/pengadilan daripada Allah swt dan ianya mendukacitakan, pada masa itu  dah x boleh baiki lagi kan, saat itu lagi menakutkan..

3rd: Open your eyes and let see what u get,hu2.

4th: WHAT??? I can't believe it. Aku minta sedikit sahaja tapi Allah swt bagi lebih. Subhanallah, nikmat Allah yang manakah yang kamu dustakan???Teringat surah Ar-Rahman tentangbanyaknya nikmat yang Allah swt kurniakan dekat makhlukNya tapi bersyukurkah mereka itu?

5th: Alhamdulillah, Allah swt bagi kejayaan itu kepadaku dan ku mohon Ya Allah moga kejayaan ini adalah kejayaan yg Engkau berkati..Amin

6th: Hope all my friends also will get good result, Insya-Allah...

"Dan ingatlah ketika Tuhanmu memaklumkan, "Sesungguhnya jika kamu bersyukur, nescaya Aku akan menambah (nikmat) kepadamu, tetapi jika kamu mengingkari (nikamt-Ku), pasti azab-Ku sangat berat."( Surah Ibrahim: ayat 7)

No comments:

Post a Comment